A Wiec Juz Wiemy Kto-)))))
Napisany 2010-01-11 13:45:03A Wiec Juz Wiemy Kto-))))???
Na Kogo Stawiacie???
Magdalena Piróg, wiceprezes DaGrasso
PLAY Gość
A Wiec Juz Wiemy Kto-))))???
Na Kogo Stawiacie???
mimi Gość
JaCzyliKto? Gość
Klient Gość
PLAY napisał:
A Wiec Juz Wiemy Kto-))))???
Na Kogo Stawiacie???
... ciekawe, że już wiesz....
może wyrwiesz nas z mroków ciemności i oświecisz, kto wygrał?
a i zastanów się jeszcze, z jakiej jesteś firmy?
pod Playa to się nie podszywaj, mniej troszkę godności.
nie play Gość
po pierwsze play nie jest zastrzeżonym określeniem, po drugie nie wiem bo zadałem pytanie.... warto się na początek wczytać w post... i Po trzecie to forum na którym zadałem pytanie o zakład na kogo stawiacie...czy to oznacza brak godności czy raczej brak wyluzowania z Twojej strony...
matkareklama Gość
Każda bacznie obserwująca osoba wie, ,że wybór zostanie dokonany pomiędzy agencjami,których nazwa zaczyna się na M. Moim zdaniem z dwojga sąsiadów zostanie wybrany jednak Mediacom.
Dlaczego, to moim zdaniem oczywiste?
Po pierwsze zaproponował równie dobre lub lepsze warunki niż zaproponowane przez resztę, po drugie lepsza z tego co słychać jest lepsza chemia pomiędzy zespołami M i P niż w przypadku reszty
Po trzecie siostrzana spółka Maxus już kiedyś pracowała dla P4 (duże ułatwienie,personalia,etc) i po czwarte myślę, że póki co to Mediacom z potentatów najmniej wygrał w ostatnich miesiącach i ich determinacja jest największa.
MR
Antygłąb Gość
Mam poważne wątpliwości czy zwrot "zaproponować dobre warunki" wogóle przystaje do opisu przetargowej rzeczywistości A.D. 2010
FMAMMY Gość
Przepraszam a skąd wiadomo, że zaproponował lepsze warunki niż inni? Można to gdzieś sprawdzić?
nie play Gość
Uważajcie bo jest tutaj mister klient, który cierpi na kompletny brak dystansu i maniakalno depresyjny syndrom Playowielkości:-)
aa Gość
yes yes yes Gość
pytanie Gość
yes yes yes napisał:
a Netia też?
nie, jak znam życie Netia nie ;-)
to tamto Gość
Gratulacje dla mediacomu, to co wyglda na to ,ze teraz beda najwiaksi na rynku . Ile ze 140-150 luda.?